Calamarcets farcits amb acompanyament de patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Setze calamarcets mitjans.
- 300 gr. de llonganissa crua.
- Un quilo de patates.
- Una ceba mitjana de Figueres o blanca.
- Un tomacó molt madur.
- Una culleradeta de sucre.
- Un grapat de pinyons.
- Un ou sencer.
- Pa ratllat.
- Una culleradeta de farina.
- Una cabeça d'alls.
- Un raget de vermut.
- Oli, sal, i uns escuradents.
4 racions
Elaboració
Després de netejar els calamarcets, els retirarem.
Prepararem un sofregit amb un raget d'oli, sal, la ceba, el tomàquet, la culleradeta de sucre, els allets pelats, el vermut i els pinyons.
Farem una pasta amb l'ou sencer, la llonganissa crua, una mica del sofregit, i el pa ratllat.
Farcirem amb aquesta pasta els calamarcets. Els retirarem.
Posarem a la cassola que hem fet el sofregit, els calamarcets, i afegirem una mica de brou de peix (pot ser de pot o fet nostre), i deixarem que bulli fins que veiem que els calamarcets estan tous i degudament cuits. Una estoneta abans, hi posarem les patates fets a trocets.
35min
Notes
És un excel·lent segon plat.
Podem afegir-hi també uns pèsolets.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1780 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.