Bombons de xocolata amb ametlles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una rajola de xocolata negra per fondre de 150 grams, o amb llet.
  • 50 grams d'ametlles crues no massa triturades.
  • Mitja copeta de llet fresca.
  • Unes gotes de whisky.
  • Nous crues.
  • Fideus de sucre de colors.
  • "lacasitos" de colors.

4 racions

Utensilis

Motlles de silicona del tamany dels dolços que venen a les pastisseries.

Elaboració

Posarem la rajola de xocolata al bany maria, i hi tirarem la llet i el whisky.
Ho anirem remenant fins que la xocolata estigui lluent.
Sense deixar-ho de remenar, hi posarem les ametlles trinxades, i ho mesclarem bé.
Anirem remenant fins que estigui desfeta la xocolata en la seva totalitat.
Ho posarem en els motlles de silicona, quan la xocolata encara sigui calenta, amb l'ajut d'una cullereta petita. (Dues culleradetes per motlle, més o menys)
Quan encara siguin calents, hi posarem mitja nou a sobre, i/o el sucre de colors.

10min

Notes

Treurem els motlles de sota els bombons quan estiguin freds. (Podem refredar-los dins la nevera) Així cuallen amb més rapidesa.
Els posarem en una safata de servir, i hi posarem els "lacasitos" per entremig, i quedaran més vistosos.
Surten uns 16 bombons d'una rajola de xocolata de 150 grams.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3694 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: