Pasta de full amb frankfurts

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una làmina de pasta de full rectangulars
  • Salsitxes tipus frankfurt (d'aquelles llargues)
  • Ketchup
  • Mostassa
  • Rovell d'ou

8 racions

Elaboració

Posem una la pasta de full sobre de paper vegetal a una safata del forn, hi posem ketchup i mostassa al gust per tota la làmina, però sense passar-nos ja que alhora d'enrotllar ens aniria malament perquè relliscaria.Seguidament hi posem els frankfurts sensers, a mi m'hi van caber tres, penseu que hi ha d'haver prou separació entre elles perquè s'han de poder enrotllar bé. Tallem la pasta de full i enrotllem cada salsitxa. Tallem en trossos de 2 o 3 cm, els fem un parell de talls per sobre perquè quedin ben monos, els pinzellem amb rovell d'ou i ho posem al forn pre-escalfat 15 o 20 minuts a 200º

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: