Crema de Sant Josep
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un litre de llet fresca
- quatre rovells d'ou
- 100 grams de sucre
- 40 grams de midó
- peladures de llimona
- una rameta de canyella.
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Safata gran o cassoletes individuals. Pala per cremar, o bufador elèctric o de gas.
Elaboració
							Posarem una cassola amb els ingredients següents: la llet, els quatre rovells d'ou, el sucre, les peladures de llimona (sis), i la canyella. 
A part, desfarem el midó en una mica de llet, i quan comenci a bullir, ho posarem també a la cassola.
No deixarem de remenar-ho, i quan veiem que comença a espessir, ho traurem del foc, i ho posarem als recipients individuals, o a la safata de servir.
En el moment de servir-ho, hi posarem sucre per sobre, i el cremarem amb una pala que haurem posat estona al foc, o amb els estris que hi ha actualment al mercat per cremar el sucre.
														
 30min
  30min 
Notes
Servir-la en acabar-la de cremar.
 Etiquetes: 
						Típica de Catalunya  Típica per Sant Josep
 
						Etiquetes: 
						Típica de Catalunya  Típica per Sant Josep  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7563 visites.
 7563 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									 
									 Roger Lorente Martínez
 Roger Lorente Martínez![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres Natilles
 Natilles 
  
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram