Panna cotta de cafè amb salsa de xocolata

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 ml nata per muntar
  • 1 vaïna vaïnilla
  • 50 gr sucre
  • 2 culleradetes de cafè soluble disoltes en 4 cullerades d'aigua
  • 2 culleradetes de gelatina en pols, jo vaig fer servir 5 fulles de gelatina, m'agrada que quedi molt consistent.

8 racions

Elaboració

Per la salsa de xocolata, 150ml de nata liquida i 50 gr de xocolata negre fosa.
Jo vaig fer servir com a motllo uns gotets que són especials per a fer flams i gelatines, però es pot fer servir qualsevol tipus de motllo. En cas de voler servir sense el got, es recomana untar els motllos amb una mica oli per evitar que s'enganxi.
En un cassó posem, els sucre, la nata i les llavors que haurem rascat de la vaïna de vaïnilla, la vaïna oberta també la posarem, ho deixarem coure a foc lent fins que quasi bulli. Colem la crema i la reservem. Com que jo no vaig fer servir la gelatina en pols, vaig posar en remull les fulles de gelatina, les vaig escorrer i les vaig anar afegint una a una a la barreja del café amb l'aigua calenta fins que es van disoldre totalment. Seguidament afegim la barreja a la crema i ho remenem bé, ho repartim en els motllos i ho posem a la nevera, si pot ser tota la nit o un mínim de 8 hores. Per la salsa posem la nata en un cassó a escalfar i afegim la xocolata a trossos i ho barregem fins que es desfaci totalment. Desmotllem amb molt de compte, si veiem que costa de desmotllar es poden submergir les bases dels gots en aigua calenta, afegim la crema de xocolata i a llepar-se els dits.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: