Pastís de pa de motlle i pernil dolç
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 llesques de pa de motlle sense crosta.
- 200 grams de pernil dolç (del llarg).
- Tres ous.
- Dues patates mitjanes.
- Un ou dur.
- Unes nous pelades.
- Un pot de salsa de tomaca.
- Enciam trinxadet.
- Una llauna d'espàrrecs.
- Olives verdes.
- Una llauna d'anxoves.
6 racions
Utensilis
Un motlle de vidre, millor llarg. (Com una flamera)
Elaboració
- Farem una truita fineta amb les patates i els tres ous. La reservarem.
- Folrarem un motlle (millor llarg) amb el pernil dolç, deixant que pengi pels costats.
- Posarem seguidament, una capa fineta de salsa de tomaca.
- Després, afegirem una capa de pa de motlle.
- Una altra capa de salsa de tomaca, i mitja la truita que haviem reservat.
- Una capa de pa de motlle, salsa de tomaca, uns espàrrecs, olives verdes, i uns filets d'anxova.
- Una capa de pa de motlle, salsa de tomaca, i la resta de truita.
- Finalment, l'última capa de pa de motlle, i el "taparem" amb el pernil dolç que queda penjant del motlle.
- Ho reservarem a la nevera fins a servir-lo.
45min
Notes
En servir-lo, el desmotllarem, i el decorarem amb ou dur, nous, olives verdes i espàrrecs per sobre, i enciam trinxadet pels costats.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.