Petxines de peix i marisc

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes 12 petxines buides i netes d'altres ocasions, que hem guardat.
  • Un paquet de vieires congelades (també surten bones)
  • Un paquet de gambetes petitones.
  • Una dotzena de musclos.
  • Una cueta de rap. Una fulleta de llorer.
  • Salsa rosa. Millor feta a casa.
  • Maionesa. Millor feta a casa.
  • Unes rodanxes de pinya en conserva.
  • Un raget d'oli verge d'oliva verge.

6 racions

Elaboració

Escaldarem les gambetes, i les vieires.
Bullirem el rap amb la fulleta de llorer, i sal.
Posarem els musclos al vapor, i els reservarem.
Farem a trossets petits tot el peix, i anirem omplint les petxines.
En farem la meitad amb salsa rosa, i l'altra meitad amb maionesa.
Ho decorarem amb gambetes que hem reservat, i també amb petits trossets de pinya.

1h

Notes

Una safata bonica de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5101 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: