Conill amb albergínia

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill d'un quilo aproximadament.
  • Dues albergínies tendres.
  • 50 grams d'ametlles torrades.
  • Una ceba mitjaneta.
  • Una tomaca madura i dolça.
  • Un raget de vi blanc.
  • Oli d'oliva verge, sal, i pebre negre.
  • Una mica de farina.
  • Un gra d'all.

4 racions

Utensilis

Una cassola millor de fang, i una paella.

Elaboració

Tallarem el conill en vuit trossos, sense aprofitar el cap.
Posarem una cassola amb oli abundant al foc, i el rostirem.
Quan sigui rosset, el reservarem.
Posarem l'albergínia a rodanxes en un plat, la salarem i esperarem que deixi anar tota l'aigua.
L'enfarinarem i la fregirem en una paella poca estona.
Farem un sofregit a la mateixa cassola que hem daurat el conill, amb la ceba trinxadeta ben fina, i quan comenci a enrossir, hi ficarem la tomaca triturada també.
En un morter, hi picarem l'all i les ametlles torrades tot ben fi.
Ho posarem a la cassola, i ja hi tirarem el conill que hem reservat,i el vi blanc, deixant que cogui uns dos minuts. Després ho cobrirem tot amb aigua, i deixarem que cogui una estona més.
Finalment, hi afegirem l'albergínia, i deixarem que cogui tot junt uns cinc minuts més.

1h

Notes

Si veieu que l'albergínia se us desfà, no patiu, perquè queda molt més bo el plat.
Cal servir-ho molt calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest conill té molt bona pinta i les albergínies cuites amb la salseta del conill deuen ser boníssimes. L'haurem de tastar.
Teresa Vives Mariné diu:
Hola Àngels,
Tu també tens moltes receptes bones, que també haurem d'anar provant.
La cuina és això...anar provant, i anar fent dels plats una delícia a l'hora de seure a taula.
Una abraçada.
Tevima

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: