Calamars de la tieta Antonieta
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de calamars mitjanets.
- Dues cebes grosses i dolces.
- Tomaca fregida (amb pot de vidre). La trobarem als supermercats.
- Una copeta de vi ranci.
- Aigua, oli i poca sal.
6 racions
Utensilis
Un ratllador.
Elaboració
Netejarem i tallarem a rodanxes els calamars.
Els posarem en una cassola, i deixarem que treguin el seu suc, i els reservarem.
En la mateixa cassola, posarem la ceba ratllada, i la daurarem.
Afegirem seguidament, dues cullerades de tomaca fregida i el vi ranci.
Ho deixarem a foc lent amb una mica d'aigua, fins que els calamars agafin un to ben daurat, i siguin ben tous.
Podem posar-hi també uns pèsols del temps.(A gust)
45min
Notes
Cal servir aquest plat molt calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.