Pomes dietètiques al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pomes golden
  • 4 culleradetes d'edulcorant en pols
  • Canyella

2 racions

Elaboració

Rentem les pomes i les tallem per la meitat.
Les posem en un plat amb la part tallada cap amunt i li tirem per sobre l'edulcorant en pols.
Les posem a coure al microones tapades durant 10 minuts.
Les deixem refredar i ja les tindrem a punt de menjar.
Li podem posar una mica de canyella en pols.

10min

Notes

Aquestes pomes són ideals per fer règim, ja que només ens aporten unes 60 calories per cada 100 g.
Si no necessitem fer règim, es pot substituir l'edulcorant per sucre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Nani Nolla diu:
Molt bones Àngels.
Jo hi poso mel i canyella.
Àngels Fernández Guillén diu:
També deuen ser molt bones.
Et felicito a tu també, Nani, per haver estat a punt de guanyar el primer premi de receptes i el del xef més votat. Realment, també t'ho mereixies. Ha anat d'un pel!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: