Pollastre al curri

Ingredients

  • Ingredients (2-3 persones)
  • 3 pits de pollastre
  • 1 iogurt natural
  • Sal
  • All en pols
  • Curry al gust
  • Julivert

3 racions

Elaboració

Tallarem els pits a daus, salpebrerem i saltejarem a una paella, a mitja cocció hi afegirem el julivert i l'all en pols. Quan el pollastre ja sigui quasi cuit hi posarem el iogurt barrejat amb el curry. Remenarem fins que obtinguem una salsa cremosa. En cas que us quedés una mica líquida hi podeu posar una mica de maicena dissolta en una mica d'aigua freda. Remenarem una mica més i en 5 minutets ja el tindrem llest.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1063 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!