Pollastre a la mediterrània

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre (tallat a octaus)
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • 4 tomàquets madurs
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1 got de brou de pollastre
  • 2 fulles de llorer
  • 2 branquetes de farigola
  • 1 pessic de pebre vermell dolç
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets. Escòrrer, pelar, treure les llavors i picar-los.
Pelar la ceba i tallar a rodanxes fines. Pelar i picar les dents d'all.
Sofregir la ceba, els alls i la farigola en una cassola amb l'oli. Afegir el pollastre salpebrat i daurar donant la volta varies vegades per tal que quedin daurats uniformement. Abocar el vi blanc i deixar evaporar.
Afegir el tomàquet, el llorer, el pebre vermell dolç i el brou de pollastre.
Rectificar de sal i pebre, tapar la cassola i coure el pollastre durant 45 minuts, aproximadament, fins que estigui tendre.

1h 40min

Notes

Sofregir un pebrot vermell tallat a tires junt amb la ceba farà que quedi més gustós.

Per


Recepta de cuina de Pollastre a la mediterrània

Pollastre a la mediterrània
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

732 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!