Torrades amb Mel i pinyons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa
  • LLet
  • Ou
  • Oli
  • Mel
  • Pinyons

Utensilis

Paella

Elaboració

Es tallen unes llesquetes de barra de pa petites, d’un dit de gruix; es col•loquen de pla en una plata es remullen amb llet.
Una vegada ben empapades s’aniran sucant les llesquetes de pa en un plat, on hi tindrem un ou batut, i les anirem tirant en una paella amb bastant d’oli d’oliva ben calent, fregint-les i traient-les de la paella quan vegem que ja tenen un color ben rosset.
Una vegada son cuites, amb l’ajut d’un ganivet se’ls hi posa una lleugera capa de mel, tirant-hi pel damunt uns quants pinyons pelats i torrats.
Finalment, es col•loquen en una plata i es serveixen a l’hora dels postres.

30min

Notes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1504 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: