Bacallà confitat amb cremós de patata
Ingredients
- 2 talls de morro de bacallà dessalat
- 2 patates
- 2 tomàquets madurs grossos
- 2 alls
- Oli
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Pelem els alls, els tallem per la meitat i els posem a confitar en oli abundant dins un cassó que no s'enganxi.
Treiem la pell del bacallà i la reservem.
Sumergim el bacallà en l'oli de fregir els alls i el deixem confitar a foc molt baix durant uns deu minuts.
Posem a escalfar aigua i bullim les pells del bacallà durant deu minuts. Retirem les pells i afegim les patates, que haurem tallat a quadrets petits. Les deixem bullir fins que estiguin toves.
Escorrem les patates, les aixafem i tirem unes cullerades de l'oli de confitar el bacallà, de manera que quedi un puré cremós. Salem al nostre gust i reservem.
Pelem els tomàquets, prèviament escaldats, els treiem les llavors i els tallem a quadrets.
Colem l'oli de confitar el bacallà, posem dues cullerades en un caçó i confitem els tomàquets a foc lent durant uns quinze minuts. Afegim sal i sucre.
En una safata que vagi al forn, posem una base de cremós de patata, coloquem els talls de bacallà a sobre i els cobrim amb els dauets de tomàquet confitat. Posem la resta del tomàquet pel voltant.
Enfornem durant uns cinc minuts i ja el tindrem a punt.
														
 40min
  40min 
Notes
La combinació del bacallà amb el puré i el tomàquet queda molt agradable.
El tomàquet també es pot comprar congelat, ja fet a daus.
 Etiquetes: 
						Bacallà
 
						Etiquetes: 
						Bacallà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 14247 visites.
 14247 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram