Torrades als quatre formatges

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barreta de pa
  • 100 g de formatge brie
  • 100 g de formatge parmesà
  • 100 g de formatge emmental
  • 50 g de formatge roquefort
  • Mantega
  • 1 all

6 racions

Elaboració

Primer haurem de llescar el pa en llesquetes d'un cm.
A continuació les rascarem amb l'all i hi posem una mica de mantega.
Posem una lesca de formatge brie. Fem una barreja amb el parmesà i l'emmental ratllats i el roquefort.
Posem una capa de la barreja de formatges a sobre del brie.
Fiquem al forn ,ja calent, durant uns 5 minuts, fins que el formatge faci bombolletes.

15min

Notes

Si no ens agrada el formatge roquefort, el podem suprimir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: