Pomes farcides d'avellana al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pomes grans,
  • 80 gr de sucre,
  • 200 gr granet d'avellana,
  • 100 gr de mantega o melmelada
  • 1/2 gotet d'aigua.

4 racions

Elaboració

Es renten les pomes sense pela, fem alguna talle't a la pell per que no se'ls arruguí la pell.
Buidem las pomes sense que es foredi el cul.
Farcim las pomes ambla barreiga de avellanes sucre melmelada o mantega.
Posem les pomes a una plata d'anar al forn, hi-tirem l'aigua pel damunt, i ho posem al for per que es coguin duran 20 minuts.

35min

Notes

Les servim en un bol baix.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2453 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: