Pollastre rostit

Ingredients

  • 4 cuartés de pollastre
  • 1 ceba tallada a juliana
  • 3 alls sencers
  • 1 tomàquet tallat amb 4 trossos
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de canyella
  • 1 copeta de conyac
  • Aigua ó caldo

4 racions

Elaboració

Posem en una cassola amb oli, el pollastre i posem el foc fort fins que sigui daurat.
Hi afegim la ceba, els alls sense pelar, el tomàquet, el llorer i la canyella, abaixem el foc a la meitat i deixem fins que la ceba sigui rossa.
Afegim el conyac i deixem que s'evapori.
Afegim aigua o caldo i deixem anar fent el xup-xup durant uns 40 minuts a foc lent.L'aigua o el caldo dependrà del caldós que agradi mes o menys a cadascú.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

39699 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquest pollastre triomfaria a casa meva!
Anna Puig Pastor diu:
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho.
Gràcies Maria Angels.
Jordi Puyoles Garcia diu:
Realment senzill de fer i el resulta cuina de tota la vida. Molt gustosa

Gràcies

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: