Pasta de full amb pomes (Estrudel)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una planxa de pasta de full, de mida gran
  • Sucre
  • Dos ous batuts
  • 50 grams de pinyons
  • Quatre pomes del tipus golden
  • Aigua
  • Farina

4 racions

Elaboració

En un cassó, posem: aigua, sucre, i les pomes, pelades, tallades a trossos regulars. Quan són mig cuites, les traiem, les escorrem, i les reservem.
Estirem la pasta de full, i la punxem, Seguidament, la pintem amb ou batut, i després, escampem les pomes en el centre de la pasta de full. A continuació, dobleguem la pasta de full, i ho tanquem ben tancat.
Pintem pel damunt amb ou batut, escampem els pinyons, i ho espolsem amb força sucre.
Ho posem en el forn a 180°, fins que tot plegat, és ben rossejat.
Ho deixem refredar, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquest pastís, és originari d'Alemanya, i li diuen Estrudel. Però jo hi faig una petita variació (hi poso pinyons), i així, l'hi dono si cal, un caire més català.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: