Fetge d'ànec

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos medallons de fetge d'ànec, per comensal
  • Sal Maldon
  • Un raig de conyac

1 racions

Utensilis

Una espàtula molt fina

Elaboració

Sempre és millor, comprar el fetge tallat en emdallons. Si el comprem en una peça sencera i l'hem de tallar nosaltres, us recomano fer servir un ganivet fí, i al tallar el fetge, anant sucant-lho amb aigua calenta, perque el fetge, no es desfaci.
En una paella sense oli, posem els medallons. Quan són rossos d'una cara, els girem amb molt de compte amb l'ajud de una espàtula fina. Un cop rossos per les dues cares, aboquem un raig de conyac, i ho flamegem.
Posem el fetge en el plat, i hi posem un xic de sal Maldon al damunt de cada medalló.
Remenem el suc de la paella, de forma circular, i quan ja tenim una salsa homogènea, ho posem damunt els medallons.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: