Sopa de Nadal amb galets farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Carn i verdura per a fer un brou potent.
  • 300 grams de llonganissa crua.
  • Un ou sencer.
  • Pa ratllat.
  • Un paquet de sopa de galets grossos.

8 racions

Utensilis

Unes olles pel brou, i una per a bullir els galets.
Una sopera per a servir a taula.

Elaboració

Una vegada elaborat el brou, el reservarem.
Farem una pasta amb la llonganissa, l'ou sencer i el pa ratllat.
Farcirem amb aquesta pasta els galets, i els reservarem.
Posarem el brou al foc,i una vegada comenci a bullir, hi afegirem els galets farcits.
Deixarem que bulli uns sis minuts, mirant que la pasta quedi "al dente"

1h 30min

Notes

És un plat molt típic de casa nostra, per les Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: