Coca d'ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full individual
  • Dos rovells d'ou batuts
  • Sucre
  • Farina

1 racions

Utensilis

Un corró punxador
Un corró per estirar la pasta de full

Elaboració

Espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full. La punxem i dobleguem les voreres amb els dits, tot fent una cadeneta.
Punxem la pasta amb el corró, i estenem l'ou batut, per tota la superficie de la placa.
Espolsem amb força sucre pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és ben daurada, i ja tenim llesta la coca d'ou.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: