Crema d'Endivies

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre endivies
  • Tres porros
  • Tres patates pelades
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida, per muntar
  • Aigua
  • Nou moscada
  • Quatre llesques de pa de motlle

4 racions

Elaboració

En una olla amb oli d'oliva, fregim: les endivies, tallades a trossos regulars, els porros, tallats a rodelles, i les patates trencades a trossos regulars.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim la quantitat d'aigua, per la crema que vulguem fer.
Un cop tot el conjunt és cuit, passem la batedora elèctrica, iamb l'ajud de la mateixa, ho passem pel colador xinès a un altra olla, hon acabarem de fer la crema.
Deixem que arrenqui el bull, i tot seguit, afegim una raig de nata líquida, un polsim de nou moscada, i corregim de sal, si cal, i mirem com la tenim d'espessa, i ja la tindrem llesta per servir.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle, tallat en quadrets petits, i quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Tot seguit ja podrem servir la crema d'endivies, amb unes escudelletes de terrissa, acompanyades del rostillons de pa fregit, i !! bon profit!!.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: