Puding de pa i taronga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 400grms de pa sec
  • 50grms de mermelada de taronga
  • 3/4 de litre de llet
  • 3 ous sensers
  • 1xupito de coñac o vodka
  • La ratlladura d'una pell de taronga
  • Sucre caramel

6 racions

Elaboració

Posar caramelo liquid en un moltlle
Tritura la resta d'ingredient amb el minipimer
Posar al forn al bany maria a 160º aprox. 60'
Servir ben fred

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan. R. Carbonell diu:
per favor envieu-me una nova contrasenya, doncs he perdut la enviada ultima per vosaltres.
molt agraït

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: