Fetge de vedella amb ceba

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de Fetge de vedella
  • Oli d'oliva
  • 1 kg de ceba
  • 90 g de Mantega de vaca
  • 1 Cullerada de farina
  • 1/2 Got de brou
  • 1 Cullerada de vinagre
  • Sal i pebre negre
  • Llet per remullar el fetge i farina

4 racions

Elaboració

Tallem finament el fetge de vedella en filets.
Els posem en remull amb la llet durant 1 hora, els treiem, els escorrem bé i els passem per farina.
Trossegem les cebes en rodanxes fines i les sofregim amb 60 g de mantega de vaca a foc suau durant uns 20 minuts.
La retirem ràpidament un cop sofregida.
Afegim als 30 g restants de mantega, una cullerada de farina per formar unes boletes que incorporem a la ceba fins que es desfacin a la salsa
A continuacón, hi afegim el brou i ho deixem coure lentament.
Hi afegim el vinagre, la sal i el pebre negre per completar la salsa.
Fregim el fetge, i el col.loquem en una plata i li aboquem per sobre la salsa calenta.

40min


Recepta de cuina de Fetge de vedella amb ceba
Recepta de cuina de Fetge de vedella amb ceba

Fetge de vedella amb ceba preparat per fregir.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: