Fetge de vedella amb ceba

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de Fetge de vedella
  • Oli d'oliva
  • 1 kg de ceba
  • 90 g de Mantega de vaca
  • 1 Cullerada de farina
  • 1/2 Got de brou
  • 1 Cullerada de vinagre
  • Sal i pebre negre
  • Llet per remullar el fetge i farina

4 racions

Elaboració

Tallem finament el fetge de vedella en filets.
Els posem en remull amb la llet durant 1 hora, els treiem, els escorrem bé i els passem per farina.
Trossegem les cebes en rodanxes fines i les sofregim amb 60 g de mantega de vaca a foc suau durant uns 20 minuts.
La retirem ràpidament un cop sofregida.
Afegim als 30 g restants de mantega, una cullerada de farina per formar unes boletes que incorporem a la ceba fins que es desfacin a la salsa
A continuacón, hi afegim el brou i ho deixem coure lentament.
Hi afegim el vinagre, la sal i el pebre negre per completar la salsa.
Fregim el fetge, i el col.loquem en una plata i li aboquem per sobre la salsa calenta.

40min


Recepta de cuina de Fetge de vedella amb ceba
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Fetge de vedella amb ceba
Fetge de vedella amb ceba preparat per fregir.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: