Fetge de vedella amb ceba
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 g de Fetge de vedella
- Oli d'oliva
- 1 kg de ceba
- 90 g de Mantega de vaca
- 1 Cullerada de farina
- 1/2 Got de brou
- 1 Cullerada de vinagre
- Sal i pebre negre
- Llet per remullar el fetge i farina
4 racions
Elaboració
Tallem finament el fetge de vedella en filets.
Els posem en remull amb la llet durant 1 hora, els treiem, els escorrem bé i els passem per farina.
Trossegem les cebes en rodanxes fines i les sofregim amb 60 g de mantega de vaca a foc suau durant uns 20 minuts.
La retirem ràpidament un cop sofregida.
Afegim als 30 g restants de mantega, una cullerada de farina per formar unes boletes que incorporem a la ceba fins que es desfacin a la salsa
A continuacón, hi afegim el brou i ho deixem coure lentament.
Hi afegim el vinagre, la sal i el pebre negre per completar la salsa.
Fregim el fetge, i el col.loquem en una plata i li aboquem per sobre la salsa calenta.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3162 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.