Fetge de vedella amb ceba

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de Fetge de vedella
  • Oli d'oliva
  • 1 kg de ceba
  • 90 g de Mantega de vaca
  • 1 Cullerada de farina
  • 1/2 Got de brou
  • 1 Cullerada de vinagre
  • Sal i pebre negre
  • Llet per remullar el fetge i farina

4 racions

Elaboració

Tallem finament el fetge de vedella en filets.
Els posem en remull amb la llet durant 1 hora, els treiem, els escorrem bé i els passem per farina.
Trossegem les cebes en rodanxes fines i les sofregim amb 60 g de mantega de vaca a foc suau durant uns 20 minuts.
La retirem ràpidament un cop sofregida.
Afegim als 30 g restants de mantega, una cullerada de farina per formar unes boletes que incorporem a la ceba fins que es desfacin a la salsa
A continuacón, hi afegim el brou i ho deixem coure lentament.
Hi afegim el vinagre, la sal i el pebre negre per completar la salsa.
Fregim el fetge, i el col.loquem en una plata i li aboquem per sobre la salsa calenta.

40min


Recepta de cuina de Fetge de vedella amb ceba

Fetge de vedella amb ceba preparat per fregir.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!