Poltre a la pedra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 gr. de poltre de la part de l’entrecot
  • Sal gruixuda

2 racions

Elaboració

Pulim bé la carn de greixos i la tallem a troços i la posem en un plat gran.
Calentem al máxim una pedra especial que pot anar en un apareil elèctric.
Tirem sal gruixuda sobre la pedra i cada persona agafar un troç de carn que posa sobre la pedra molt calenta i el cou al seu gust i anar fen ( jo, tomba i tomba ).
Acompanyem la carn amb amanida

Notes

No he posat temps d'elaboració doncs depend del troços de carn i si a la persona li agrada més o menys feta . al meu gust és uns 45 segons per troç de carn


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: