Sopa de gallina, amb pasta " meravellà ", i ous picats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quart de gallina, de la part del pit
  • Dos ous bullits, picats
  • Dos litres d'aigua mineral, (sense gas)
  • Sal
  • 250 grams, de pasta " meravella "
  • Una patata pelada, tallada en dos trossos
  • Una branca d'api
  • Una ceba tallada en dues meitats
  • Una pastanaga pelada
  • Dues carcasses de pollastre
  • Un os de pernil, salat

6 racions

Utensilis

Una olla fonda
Un colador

Elaboració

En una olla fonda, posem l'aigua, i tot seguit, hi afegim: la gallina, les carcasses, la ceba, la patata, l'api, l'os de pernil, i la pastanaga.
Deixem que cogui tot plegat durant una hora i mitja, i tot seguit, colem el brou, i ho posem a un altra olla, on acabarem de fer la sopa.
Quan el brou de l'olla, arrenqui el bull, afegim els ous picats, la gallina ben picada, i la pasta meravella.
Quan tot el conjunt és cuit, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: