Conill a la segoviana

Categoria:
Típica de: Espanya → Castella-lleo
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill tossejat.
  • 1 ceba gran
  • 3 rametes de julivert
  • 6 dents d'all
  • 2 llesquetes de pa
  • 1 branqueta de canyella
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Sofregir en una cassola, el fetge del conill els alls, julivert, el pa i la ceba.
Quant estigui daurat ho treiem i passem per la picadora.
En el mateix oli fregim el conill i canyella, quant estigui dorat afegim la picada i una mica d'aigua o brou.
Deixem fer xup-xup, fins que estigui tendre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: