Conill amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill de 1.100 g tallat a trossos
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 albergínia
  • 5 tomàquets madurs
  • 1 fulla de llorer
  • Oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

En una cassola a,b oli calent, salpebreu el conill i daureu-lo. Un cop daurat retireu-lo de la cassola i reserveu-lo.
En el mateix oli de daurar el conill, sofregiu-hi totes les verdures, primer la ceba tallada a trossets, despès els pebrots, l'alberginia que haurem posat en un escorredora amb sal, per treure l'amargor, per aquest ordre, tot tallat a dauets. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, desprès afegiu-hi els tomàquets ratllats i la fulla de llorer. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu-hi el conill que teniu reservat, afegiu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho coure uns 15 a 20 minuts més perquè agafi gust el conill de la samfaina.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: