Torradetes de botifarra de ceba amb tomàquets cherry

Ingredients

  • 16 torradetes de pa.
  • 16 talls de botifarra de ceba ( un gruix de un centímetre o centímetre i mig )
  • 8 tomàquets xerrí.
  • Vinagre de Mòdena.
  • Orenga.
  • Sucre.
  • Sal.
  • Oli.

4 racions

Elaboració

Tallem els tomàquets cherry per la meitat i els posem en un bol, els salem, amanim amb el vinagre , l'orenga, l'oli i li posem una mica de sucre. Ho reservem a la nevera una horeta més o menys.
Agafem una plàtera i li posem paper de forn, al damunt els tomàquets tallats de cara amunt, amb una cullereta els regarem amb el seu suc, ho posem al forn que ja tindrem calent a 180ºgraus., els deixarem uns 15 minuts.
Quan estigui fet els tomàquets, posarem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, fregirem els talls de botifarra, 30 segons per banda.
En cada torradeta posarem un tall de botifarra i al damunt mig tomàquet.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!