Fussilli amb esparregs verd

Ingredients

  • 300 grms de fussilli o la pasta que mes agradi
  • 1 bossa de esparregs verds congelats
  • 1 ceba
  • 150 grms. de pernil dolç tallat fi a tiretes o si agrada mes beicon
  • Formatge ratllat tipus parmesa
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Bullir els esparregs amb abundant aigua i sal, reservem l'aigua de coccio.
Tallem els esparregs a trossos.
En una paella amb oli fregim la ceba tallada a dauets petits quant estigui daurada i posem els esparregs deixem un parell de minuts.
Afegim la pasta que la bullirem amb l'aigua de coure els esparregs.
Afegim el pernil , donem unes voltes i servim deseguida acompanyat del formatge

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: