Estofat de bledes amb patates

Ingredients

  • 2 manats de bledes
  • 2 patates
  • 1ceba
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Brou de verdures (opcional)
  • Pa fregit (opcional)
  • Julivert (opcional)

5 racions

Elaboració

Un cop les bledes siguin ben netes, les escaldeu en aigua bullent durant uns 3 minuts i escorreu.
A part, feu un sofregit amb l'all tallat ben petitó i la ceba a juliana mitjana, tot junt amb un rajolí d'oli, deixant-ho coure a foc baix fins que quedi dauradet, llavors hi afegiu un polsim de pebre vermell dolç i un cop remenat, les bledes.
Saltegeu-ho uns minuts i ja hi podeu afegir les patates pelades i tallades a dauets petits, saltegeu uns minuts també i ja hi podeu afegir l'aigua (o brou de verdures si en teniu) fins a cobrir les patates rectificant de sal i pebre.
Haureu d'anar provant el punt de cocció de les patates i si cal afegir-hi líquid, quan les patates siguin tovetes, ja ho teniu llest per menjar.

40min

Notes

Si us agrada, quan ja gairebé siguin cuites les patates, hi podeu afegir una picada de julivert fresc i/o una llesca de pa fregit també picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: