Pit de pollastre a la bella molinera amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre pits de pollastre filetejats
  • Salsa bella molinera( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dos ous batuts
  • Farina
  • 300 grams de xampinyons naturals
  • Picada d'alls, julivert i oli d'oliva, feta amb la batedora

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Una paella gran
Un ganivet petit,( puntilla )

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera, i la conservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, netegem els xampinyons i amb l'ajud del ganivet petit, els tallem a làmines, els salpebrem i els fregim a la paella amb oli d'oliva. Quan són cuits, els hi afegim tres cullerades de picada d'alls i julivert, i els reservem.
A part, salpebrem els filets de pit de pollastre, els passem per farina, ou batut, i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de dos en dos en un plat, els cobrim amb la salsa bella molinera, i com acompanyament posem uns xampinyons en el costat del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: