Gírgoles farcides

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 12 gírgoles grosses
  • 200 g de xampinyons
  • 200 g de pernil del pais
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • Farina de galeta
  • Sal
  • Oli
  • Pebre
  • Opcional
  • All
  • Julivert

4 racions

Elaboració

En una safata del forn posem les gírgoles netes amb oli, sal i pebre, i les deixem coure.
Mentrestant piquem la ceba, el pernil i els xampinyons, i anem sofregin en una paella amb oli.
Un cop tot fet, anem omplint les gírgoles i les cargolem com un caneló, i les tanquem amb un escuradents perque no s'obrin.
Passem per ou i farina de galeta i les fregim fins que quedin ben dauradetes.
Fem una picada d'all i julivert i tirem per sobre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3101 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: