Ous estrellats amb foie fresc

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 2 Patates petites.
  • 70 g de foie fresc
  • Sal Maldon
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem en làmines. Uns 2 minuts.
Les coem a foc lent en una paella amb força oli fins que quedin tovetes (si les voleu rosses pujeu el foc a l'últim moment). Uns 20 minuts.
Daurem el foie per les dues bandes en una paella molt calenta. Sobre 1 minut.
Escorrem l'oli i posem les patates en una paella sense oli, les salem.
Fem els dos ous ferrats. Uns 2 minuts.
Emplatem les patates i hi afegim el ous ferrats amb el tall de foie.
Per menjar-ho ho trixem tot, que quedi ben barregat.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: