Bacallà amb pèsols, patates i salsa de pebrot vermell

Ingredients

  • 2 Talls de bacallà de la part del morro, ja dessalats i rehidratats.
  • 100g de pèsols congelats.
  • 1 Patata petita
  • Oli d'’oliva
  • Sal

Per la salsa de pebrot vermell:

  • 1 pebrot vermell
  • Sal
  • Pebre
  • 100 cl de crema llet

1 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Escalfem el forn a uns 60º C.
Tirem oli en un recipient que pugui anar al forn , procurant que quan hi tirem el bacallà , les peces no quedin cobertes del tot.
Introduïm el recipient amb l'oli al forn durant 6 minuts.
Traiem el recipient del forn i hi col•loquem dins el morro de bacallà.
Tornem el recipient al forn i deixem que es cogui el bacallà dins l'oli durant 6-7 minuts.
Traiem el recipient del forn
Reservem, l'oli inicial amb el morro de bacallà en un recipient.
En una olla amb aigua i una mica de sal i tirem els pèsols congelats i la patata petita a trossos petits. Són uns 20 minuts.

Per fer la salsa de pebrot vermell:

Escalivem el pebrot i el pelem. Li traiem les llavors. Posem el pebrot net i pelat en un bol juntament amb la crema de llet, la sal i el pebre i ho passem per la batedora fins que quedi ben fina. Són uns 15 minuts.

Un cop tenim la salsa:

En el recipient per anar al forn on hi tenim el bacallà , el traiem i també una mica d’oli si veiem que ni ha massa.
Posem en el recipient de base la salsa de pebrot vermell, els 2 talls de morro de bacallà a sobre i els pesols amb la patata.
Ho posem al forn precalentat a 60 graus uns 4 minuts.
Empletem.

55min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: