Pasta de full amb peres ( Estrudel )

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis peres tipus blanqueta o conference
  • Una planxa de pasta de full de mida gran
  • Sucre
  • Cent grams de pinyons
  • Dos ous batuts
  • Aigua
  • Farina

6 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un cassó gran
Un colador
Un pinzell
Un estri per treure el cor de les peres
Un full de paper sulfuritzat
Una safata plana per el forn
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, en un cassó amb una mica d'aigua, posem a coure les peres pelades tallades a trossos regulars. Quan són cuites, les escorem i les reservem.
A part, espolsem el marbre de la cuina amb farina, estirem la pasta de full i tot seguit la punxem. A continuació, posem les peres cuites en el centre de la pasta de full, ho pintem tot plegat amb els ous batuts, i tot seguit dobleguem la pasta de full, tot dobleguant totes les vores. Seguidament, pintem tota la superfície amb ou batut, escampem els pinyons i ho espolsem amb força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada, i ja la podrem treure i servir-la a taula en una safata de cartró amb una blonda.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2561 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: