Pomes del ciri bullides

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Pomes del ciri d’Arenys de Munt
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Orenga sec

1 racions

Utensilis

Escurridor

Elaboració

-Pelem les pomes i les tallem en 4 trossos si són petites.
-Posem les pomes en un cassó i les cobrim amb aigua freda.
-Les posem al foc i quan bullen , són 20 minuts de cocció.
-Les escorrem i reservem
-Les posem en un plat amb una mica de pebre negre mòlt, una mica d’orenga sec i un raig d’oli d’oliva.

25min


Recepta de cuina de Pomes del ciri bullides

Les 4 pomes del ciri crues i amb la pell.

Recepta de cuina de Pomes del ciri bullides

En el cassó pelades , a trossos i amb l'aigua que les cobreix.

Recepta de cuina de Pomes del ciri bullides

En plena cocció.

Recepta de cuina de Pomes del ciri bullides

A l'escurridor.

Recepta de cuina de Pomes del ciri bullides

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: