Tira de vedella a la planxa amb salsa ximixurri

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de tira de vedella
  • Oli d’oliva
  • Sal gruixuda
  • 1 patata mitjana
  • Enciam

Per la salsa ximixurri:

  • 1/4 litre d'oli d’oliva
  • 1/4 litre de vinagre de vi negre
  • 2 cullerades soperes d'orenga
  • 2 cullerades de pebre vermell picant mòlt
  • 1/2 cullerada sopera de comí
  • 3 grans d'all picat fi
  • 1 tomàquet gran ben picat
  • 1 culleradeta (de te) de sal
  • 1 mica de pebre negre mòlt

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Per la tira de vedella:

-Untem la planxa amb oli d’oliva, hi posem sal gruixuda, quan està ben calenta, la tira de vedella volta i volta uns 3 minuts per costat ( depèn de si ens agrada la carn tirant a crueta o feta). El temps és per crueta.
-Fem al microones la patata tallada pel mig amb la pell. Són entre 5 i 10 minuts.

Per la salsa ximixurri:

És molt simple. Aquesta salsa només s’ha de barrejar bé i llestos. Posem tots els ingredients a la batedora. Són 3 minuts.

Per emplatar:

-En un plat, la tira de vedella amb una patata partida que hem fet al microones i enciam, una mica de sal gruixuda a sobre, i una mica de salsa ximixurri.
-A part, posem en un bol petit més salsa.

20min


Recepta de cuina de Tira de vedella  a la planxa amb salsa ximixurri

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!