Favetes tendres saltejades amb pernil i menta

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de favetes tendres comprades pelades.
  • 1 ceba
  • Pernil salat (al vostre gust)
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Menta

2 racions

Elaboració

-Ratllem la ceba, i en una paella la sofregim. Uns 10 minuts.
-Un cop daurada, hi afegim el pernil salat tallat a daus petits,i deixem coure fins que es faci lleugerament. Uns 5 minuts.
-Afegim les faves amb la menta, ho salpebrem i saltegem tot junt uns 20 minuts.

35min


Recepta de cuina de Favetes tendres saltejades amb pernil i menta

Favetes tendres pelades.

Recepta de cuina de Favetes tendres saltejades amb pernil i menta

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

15840 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montse boada colome diu:
QUINA BONA PINTA

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: