Pollastres desossats farcits al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pollastres que a la carnisseria ens preparen desossats , farcits i lligats amb cordill. Un farcit de pernil dolç, formatge i prunes i l’altre de dàtils, bacó i ou dur.
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

8 racions

Utensilis

Gavinet elèctric.

Elaboració

-Posem el forn a preescalfar a 180 graus.
-Agafem una safata d’anar al forn, hi posem oli d’oliva, salpebrem els pollastres i els untem amb oli d’oliva.
-Els fiquem al forn i anem vigilant per si hem d’afegir més oli o una mica d’aigua i també veiem quant de temps els hi falta més o menys. El normal són uns 45 minuts.
-Traiem els pollastres del forn i deixem que es refredin.
-Guardem tot l’oli amb greix del pollastre que ha quedat a la safata en un bol.
-Quan els pollastres estan freds, els tallem a rodanxes amb un ganivet elèctric.
-Abans de servir-los posem els talls en una safata i la posem al forn entre 5 i 10 minuts perquè quedin calents. També escalfem el bol amb l’oli de coure’ls.

1h


Recepta de cuina de Pollastres desossats farcits al forn

Els dos pollastres cuits.

Recepta de cuina de Pollastres desossats farcits al forn

El pollastre farcit de dàtils, bacó i ou dur.

Recepta de cuina de Pollastres desossats farcits al forn

El pollastre farcit de pernil dolç, formatge i prunes.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: