Sèpia amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de sèpia
  • 1,5 Kg de patates
  • 400 g de pèsols
  • Fumet de peix
  • 4 Grans d'all
  • 4 Tomàquets madurs
  • 1 Ceba
  • 2 Branquetes de julivert
  • 1 lLlesca de pa
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

-En una paella amb una mica d'oli d'oliva, fregim dos grans d'all i la llesca de pa tallada fina. Quan els alls estiguin daurats, ho enretirem del foc i ho reservem.
-Amb aquests ingredients i una mica de julivert fem una picada de morter.
-En el mateix oli, fregirem la ceba picada fins que quedi transparent, moment en que hi afegirem els tomàquets ratllats.
-Ho deixeu coure tot uns 30 minuts a foc lent, fins que el tomàquet estigui ben cuit.
-Netegem la sèpia i la tallem a daus. L’aboquem en una cassola, que posarem al foc, tapada, fins que s'evapori tota l'aigua que deixa anar la sèpia.
-Aleshores hi tirem un raig d'oli i un parell de grans d'alls ben picats. Quan l'all agafi color, hi afegirem el sofregit i les patates tallades a trossos, i ho cobrim tot amb fumet de peix o aigua.
-Passats uns 5 minuts, hi afegiu els pèsols i ho deixeu coure uns 20 minuts més. 10 minuts abans d'apagar el foc, hi ajunteu la picada, rectifiqueu de sal i ja ho podeu servir.

50min


Recepta de cuina de Sèpia amb patates i pèsols

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: