Vol-au-vents de brandada de bacallà, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit vol-au-vents de mida mitjana
  • Brandada de bacallà [Veure recepta]
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata per anar al forn
Una safata de cartró amb blonda
Una mànega patissera amb un broc rissat gran
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera plena amb la brandada, omplim els vol-au-vents i els posem a la safata del forn amb el paper sulfuritzat.
Tot seguit, els espolsem amb una mica de formatge ratllat pel damunt, i els gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge és rosset. Seguidament, els posem a la safata de cartró, i ja els podem treure a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3838 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: