Gírgoles arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de gírgoles naturals
  • Sal
  • Oli de girasol
  • Farina
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una paella gram
Una aranya de filferro
Una safata amb paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una safata plana, metal·lica

Elaboració

Primerament, netegem les gírgoles, els hi traiem el pedunqle, i les tallem en tires de 2 centimetres d'ample. Tot seguit, les saltegem en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, només una mica, i les retirem.
Quan són fredes, les agafem amb molta cura una per una, les passem per ou batut i pa ratllat, i les fregim en una paella amb oli de girasol, fins que veiem que són una mica rossetes.
Seguidament, les anem posant en una safata amb paper de cuina per treure l'excés doli, i tot seguit, ja les podrem posar en la safata de porcellana, on les servirem.

1h

Notes

Aquesta recepta, és un bon aperitiu per acompanyar un bon vermut de Reus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: