Pastissets de cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de cabell d'àngel
  • Un paquet de pastissets, de la " cocinera "
  • Oli de girasòl
  • Sucre
  • Canyella amb pols
  • Dos ous batuts

6 racions

Utensilis

Una safata blanca de porcellana, amb una blonda
Una aranya de filferro
Una safata metal·lica plana, amb paper de cuina
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella fonda, gran

Elaboració

Primerament, agafem el sucre i la canyella en pols, ho barregem i ho reservem.
Tot seguit, agafem la pasta dels pastissets la posem damunt el marbre de la cuina, i ho pintem amb ou batut.
Seguidament, omplim el centre de la pasta amb força cabell d'àngel, dobleguem els patissets, i els segellem amb l'ajud d'un forquilla per tota la vorera.
A continuació, els fregim amb l'oli ben calent i quant són rossets, els traiem i els espolsem amb el sucre i la canyella, els anem posant a la safata amb blonda, i ja els podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: