Pastissets de cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de cabell d'àngel
  • Un paquet de pastissets, de la " cocinera "
  • Oli de girasòl
  • Sucre
  • Canyella amb pols
  • Dos ous batuts

6 racions

Utensilis

Una safata blanca de porcellana, amb una blonda
Una aranya de filferro
Una safata metal·lica plana, amb paper de cuina
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella fonda, gran

Elaboració

Primerament, agafem el sucre i la canyella en pols, ho barregem i ho reservem.
Tot seguit, agafem la pasta dels pastissets la posem damunt el marbre de la cuina, i ho pintem amb ou batut.
Seguidament, omplim el centre de la pasta amb força cabell d'àngel, dobleguem els patissets, i els segellem amb l'ajud d'un forquilla per tota la vorera.
A continuació, els fregim amb l'oli ben calent i quant són rossets, els traiem i els espolsem amb el sucre i la canyella, els anem posant a la safata amb blonda, i ja els podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: