Esminces de rap amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 32 tires de rap, de 2 centimetres d'ample i 10 de llarg
  • Farina
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Pa ratllat
  • Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata plana
Un atuell pla de plàstic
Una aranya de filferro
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva fem la samfaina, com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, agafem les tires de rap, les salem, les enfarinem, les passem per ou batut, i tot seguit les passem pel pa ratllat.
A continuació, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan veiem que són rossetes, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit les afegim a la cassola amb la samfaina.
Deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min

Notes

Els esminces, són tires del peix que vulguem, peró aquesta vegada ho farem amb rap. Són tires de peix de 2 centimetres d'ample i 10 de llarg.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2541 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: