Esminces de rap amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 32 tires de rap, de 2 centimetres d'ample i 10 de llarg
  • Farina
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Pa ratllat
  • Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata plana
Un atuell pla de plàstic
Una aranya de filferro
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva fem la samfaina, com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, agafem les tires de rap, les salem, les enfarinem, les passem per ou batut, i tot seguit les passem pel pa ratllat.
A continuació, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan veiem que són rossetes, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit les afegim a la cassola amb la samfaina.
Deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min

Notes

Els esminces, són tires del peix que vulguem, peró aquesta vegada ho farem amb rap. Són tires de peix de 2 centimetres d'ample i 10 de llarg.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: