Tomàquet de Montserrat farcit amb tonyina

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Tomàquet varietat Montserrat gros (millor acabat de collir de l’hort)
  • 1 Llauna de tonyina
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre mòlt (opcional)
  • Anxoves (opcional)

1 racions

Elaboració

Rentem el tomàquet i el partim en tres rodanxes gruixudes.
Obrim la llauna de tonyina i anem omplint els forats que té el tomàquet.
Hi afegim sal i un raig d’oli s’oliva verge.
Podem decorar el plat amb unes anxoves i ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Tomàquet de Montserrat farcit amb tonyina

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: