Coca de Folgueroles amb ceba tendra, tomàquet, carbassó i mozzarela de búfala
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Coca de pa de Folgueroles de 250 g
- 1 Ceba tendra
- 2 Dents d’all
- 1 Tomàquet
- 1 Carbassó
- 100 g de Mozzarela de búfala
- Fulles de ruca
2 racions
Utensilis
Batedora elèctrica.
Elaboració
Pelem la ceba i els alls i Ho piquem tot petit amb la batedora elèctrica.
Amb una paella amb oli sofregim la ceba i els alls, més tard , hi afegim el tomàquet ratllat i
el carbassó (tallat a daus petits).
Deixem que es faci una estona. Hi posem un pols de sal.
Ho triturem tot i ens queda una salsa.
Obrim la coca per la meitat, l’untem amb la salsa i posem mozzarela de búfala.
Amb el forn preescalfat a 180º, posem la coca amb els ingredients a gratinar uns 5 minuts..
La posem al plat amb unes fulles de ruca per sobre.
Ja es pot servir
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.