Amanida de filets de gall dindi macerats a la soja amb poma i vinagre balsàmic

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de filets de pit de gall dindi
  • 1 Bossa de canonges
  • 1 Bossa d’escarola
  • 1 Bossa d’enciam mezclum
  • 1 Bossa de tomàquers petits
  • 2 Pomes
  • Vi blanc
  • Salsa de soja dolça
  • Llavors de sèsam
  • Vinagre balsàmic
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Del gall dindi:

Tallem a rectangles els filets de gall dindi, que no quedin ni prims ni gruixuts.
Peescalfem el forn a 180º.
Mentre en una safata d'anar al forn hi posem els filets de gall dindi amb oli , la salsa de soja i un raig de vi blanc. Ho deixem uns 15 minuts, donant voltes de tant en tant als filets, perquè quedin impregnats.
Posem la safata anterior, al forn i deixem coure uns 25 minuts. A mig temps, hi posem el sèsam ben repartit per tot arreu. Reservem els trossos de filet de gall dindi.

De l’amanida:

Tallem les pomes a daus petits. En un bol gran, hi posem: canonges, escarola, enciam mezclum, tomàquets partits per la meitat i els daus de poma. Hi afegim, una mica de sal i d’oli d’oliva. Remenem molt bé.

Per emplatar:

En un plat, posem de base la barreja anterior i per sobre trossos del gall dindi que haviem reservat. Finalment, hi tirem vinagre balsàmic. Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Amanida de filets de gall dindi macerats a la soja amb poma i vinagre balsàmic

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2015 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: