Coca de pasta de full amb crema pastissera i melindros

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Un paquet de 600 grams, de melindros
  • Un paquet de xocolata en pols
  • Sucre
  • Una placa de pasta de full
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una planxa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata de cartró rectangular, amb blonda
Un bufador
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un colador fí, petit
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem amb l'altre corró. Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem un rectangle de pasta de full, de trenta centimetres de llarg, per quinze d'ample, i l'enfornem a 180º, en una safata amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és cuita. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la superfície de la pasta de full, amb crema pastissera. Tot seguit, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb el bufador. Seguidament, la posem damunt la safata de cartró, i amb molta cura tapem tota la crema amb els melindros amb la part plana tocant la crema. Quan ja esta coberta la crema amb els melindros, agafem un colador fí petit, amb xocolata en pols, i espolsem tots els melindros pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: